Op weg naar een nieuwe identiteit voor het corporatiebestel

Corporaties zijn ooit in het leven geroepen om sociale vraagstukken op te lossen. Dat is gelukt, maar nu? Wordt het geen tijd voor een nieuw maatschappelijk offensief of leveren we de corporaties over aan bureaucraten en vastgoedcowboys?
Pleidooi voor een nieuwe identiteit.

Op weg naar een nieuwe identiteit voor het corporatiebestel (PDF-bestand)

Dit bericht is geplaatst in Volkshuisvesting en getagd, , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>