Verslag van een mislukt onderzoek, deel 2.

In deel 1 beschrijf ik de totstandkoming van het onderzoek naar bestuurdersaansprakelijkheid door het IFO, waarin met name de rol van het IFO zelf en onderzoeker Jaap ten Wolde (‘leverancier van verdachtmakingen’) centraal staan. In deel 2 de dubieuze rol van het ministerie en de extern toezichthouder Duco Stadig.

Verslag van een ministeriƫle mistbank. (PDF-bestand)

Dit bericht is geplaatst in Instituut Financieel Onderzoek en getagd, , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>